Dette er fantastiske produkter som virkelig har en effekt på huden!

Elemis

Elemis er Englands ledende SPA-og hudpleiemerke. Den unike kombinasjonen av naturlige, aktive ingredienser og de seneste teknikkene gir oss produkter som både virker og føles fantastiske ut på huden. 

 

 

 

elemis_master_logo_strapline

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er utviklet spesielt for å få din hud til å se yngre ut og bekjempe årsakene til hudaldring. Ved hjelp av svært aktive ingredienser som vitamin A, forskjellige typer fruktsyrer og DNA-reparerende enzymer har Elizabeth Arden PRO klart å fremstille produkter som ikke bare forebygger aldring av huden, men som også reverserer aldring som allerede har oppstått. I tillegg har de produkter som hjelper mot de fleste hudproblemer, som for eksempel akne/uren hud, pigmentflekker, tørr og fuktighetsfattig hud.

www_EA PRO Logo - Horizontal

 

bareMinerals

BareMinerals er mer enn bare makeup! Dette er makeup som faktisk har en pleiende effekt på huden. BareMinerals tetter ikke igjen porene og inneholder naturlige ingredienser som kan redusere akne/uren hud, roe ned huden og tilføre fuktighet. Det er en grunn til at så mange med fet hud sverger til bareMinerals foundation!

 

bareminerals-logo